VINA SRBIJE, BALKANA I MEDITERANA 23.MAJA PONOVO U BEČU!


“Beogradski Salon Vina”, koji već petnaest godina predstavlja najznačajniji vinski događaj u Srbiji, (www.bsv.rs) prošle godine je sa velikim uspehom prvi put organizovan i Beču, pod nazivom “Belgrad Wein Salon in Wien” (BWSW) i od ove godine njegovo bečko izdanje postaje tradicionalno! Velika posećenost i interesovanje profesionalne publike na prošlogodišnjem BWSW je pokazao da Beč predstavlja jednu od najotvorenijih i najdinamičnijih vinskih scena u svetu i da je za plasman vina sa ovih prostora neophodna upravo jedna ovakva, vrhunski organizovana, kreativna, sadržajna, efikasna i – kontinuirana promocija.

Na 2.BWSW, u četvrtak 23. maja u centru Beča, u ekskluzivnom prostoru MuseumsQuartier, će se austrijskom tržištu, profesionalnoj vinskoj sceni u Beču i brojnim ljubiteljima vina predstaviti 30 odabranih vinarija i destilerija iz regiona bivše Jugoslavije.

PROČITAJTE VIŠE

Četvrtak, 23. maj


BWSW se održava u ekskluzivnom prostoru Ovalhalle MuseumsQuartier i traje od 14.00-21.00 čas.

U tom periodu, svi posetioci imaju priliku da probaju sve izložene proizvode (vina, rakije, delikatese), kao i originalne koktele na bazi srpskih rakija

Svi posetioci na ulazu u Ovalhalle iznajmljuju čaše za vino (kaucija 5 €), koje na isto mesto vraćaju prilkom napuštanja prostora. Čašice za degustaciju rakija se nalaze na štandovima proizvođača.

ULAZNICE


Ulaznice za „Drugi Beogradski Salon Vina u Beču“ biće u prodaji od 15. aprila.

Broj ulaznica je ograničen: 300 online + 300 na blagajni MuseumsQuartier (MQ Point).

Ulaznice možete kupiti online preko Eventbrite  – po ceni od 18 €.

Na blagajni MQ ulaznice možete kupiti po ceni od 20 €, svakog radnog dana, kao i na sam dan događaja: od 10.00-19.00 časova.

Cena ulaznice obuhvata: degustaciju svih izloženih vina, rakija, koktela i delikatesnih proizvoda, kao i bogato opremljen katalog BWSW na nemačkom jeziku sa predstavljanjem svih učesnika i njihovih proizvoda.

ORIGINALNI KOKTELI SA NAJBOLJIM SRPSKIM RAKIJAMA


Ne propustite priliku da prvi probate nove i autentične kombinacije ukusa u koktelima kao što su: OMORIKA FIZZ, BERRY COLLINS, BELGRADE ORIENT EXPRESS, DIVLJI MEHURIĆI…

NE PROPUSTITE:


Autentične delikatese
sa geografskim poreklom,
inovativnu srpsku
i regionalnu kuhinju…
… i ostala gastronomska iznenađenja!


U Bahn (Metro)

U2 (MuseumsQuartier); U2, U3 (Station Volkstheater)

 

Bus

48A (Volkstheater), City Bus 2B (MuseumsQuartier)

 

Strassenbahn (Tramvaj)

49 (Volkstheater)

 

Auto

MuseumsQuartier Wien, Museumsplatz 1

Contipark Parkgarage (MQ Vorplatz)/ Garaža

24 Stunden geöffnet / Otvorena 24 sata

2,00€ pro Stunde / Na sat

Maximal 8,00€ pro Tag / Za ceo dan

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakva pitanja molimo vas da nam pošaljete poruku putem ovog formulara ili nam pišite na E-mail: bozana@bsv.rs